Billig Hublot Big Bang Unico Full Magic Gold Replica Uhren

Hublot Big Bang Unico Full Magic Gold

Billig Hublot Big Bang Unico Full Magic Gold Replica Uhren is de meest krasbestendige massief gouden horloge ooit gemaakt: Een goud, dat alleen kan worden gewijzigd door diamanten
Hublot Big Bang Unico Full Magic Gold
Ter gelegenheid van de 10e verjaardag van de iconische Big Bang, Hublot onthult voor Baselworld, de Big Bang Unico Volledige Magic Gold.

Het is de perfecte combinatie van respect voor traditie en 21e eeuw creativiteit. De fusie van een revolutionaire materiaal – de beroemde Magic Gold, dat is ’s werelds enige krasbestendig goud, gecertificeerd als 18K en ontwikkeld door Hublot – en de iconische design van de BIG BANG, met zijn Manufacture Chrono: de UNICO.

Hublot Big Bang Unico Full Magic Gold

Ricardo Guadalupe, CEO van Hublot Big Bang Replica Uhren, verklaarde: „De fusie van materialen is in het DNA Hublot’s. Vier jaar geleden, Hublot creëerde Magic Gold, de enige krasbestendige goud in de wereld. Ook vandaag nog, Hublot is het enige merk om dit materiaal te bieden, waarvan de hardheid ligt dicht bij 1.000 Vickers, meer dan twee keer die van de ’standaard‘ 18 karaat goud, dat slechts 400 Vickers bereikt. »

The Magic Gold is een edel materiaal beschermd door octrooien, zoals 18 karaat gecertificeerd door het Centraal Bureau voor de Precious Metals Control, en ontwikkeld door Hublot in Zwitserland naast de prestigieuze EPFL (Zwitserse Federale Instituut voor Technologie), een aantal maanden van fine-tuning plaatsvonden bij de bereiding machine de bekende legering.

Sinds november 2011, toen Magic Gold werd onthuld aan de wereldpers, Hublot heeft zichzelf voorzien van de middelen om dit materiaal in-house produceren van start tot dankzij de high-tech gieterij eindigen op de Nyon Manufacture, dat is de thuisbasis van de keramische sinteren en hoge druk metaal gieten processen.

Hublot Big Bang Unico Full Magic Gold

Zoals u waarschijnlijk al op de hoogte, dit revolutionaire materiaal is een mix van 24-karaats goud (de natuur ultieme edel materiaal) en de nieuwste high-tech materialen deskundigheid. Onderdelen vervaardigd van dit materiaal zijn bereid uit een complex proces: een boriumcarbide poeder wordt voorgevormd in vormen zeer dezelfde vorm als die van de afgewerkte onderdelen, in dit geval bezel het horloge. De voorgevormde poeder wordt vervolgens uitgehard bij een zeer hoge temperatuur, waardoor een stijve poreuze structuur. Na deze bewerking wordt 24K gelegeerd met 3% gesmolten vloeibaar goud ingespoten onder hoge druk met een inert gas bij een hoge temperatuur, zodat het metaal de keramische poriën te vullen en er een „fusie“ van de twee Magic Gold produceren.

Bijna drie jaar van samenwerking en onderzoek zijn gegaan in het bereiken van dit indrukwekkende resultaat: een compleet nieuw type van goud, een bijna onveranderlijk edelmetaal die zijn eigen kenmerken behoudt. De eerste horloges gemaakt van Magic Gold werden gepresenteerd op Hublot Replica Uhren 2012 in een zeer beperkte Big Bang Ferrari editie die de gedeelde DNA van de 2 merken weerspiegeld: Exclusiviteit, innovatie en technologie.